Mattie en Wietze

Wat een jaar voor je vrienden van de ochtend. Mattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners van Oekraïne.


So Please Don T Set It In Stone Ziggo Dome 12 11 2016 Eloiyoussef Janhaker Kensingtonband Kstziggo Concertphoto Concertphotography Rockmusic Dut

Je vindt de taxi bij de speciale Mattie Wietze halte.

. Dit programma werd een succes waardoor Mattie en Wietze op een gegeven moment iedere doordeweekse ochtend te horen waren. 117 Followers 2 Following 11 Posts - See Instagram photos and videos from MattieEnWietzeWillNeverDie mattie_en_wietze_fanpage. 1 day agoMattie en Wietze spreken elkaar maandag voor het eerst sinds de ruzie.

En Sublime zenden op maandag allemaal hetzelfde uit. Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie. 1 day agoDe wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Van het Mattie Wietze Restaurant en de inmiddels beroemde lokfiets tot alle gasten en de hilarische momenten. Nou bij ons zijn ze welkom. 28 Followers 0 Following 0 Posts - See Instagram photos and videos from Mattie Wietze mattiewietze.

Het is de eerste keer dat de twee djs na hun conflict in. Mattie Wietze fanclub Amsterdam. 1 day agoMattie en Wietze herenigd.

In March or April of this year the winner will be posted. Wikimedia Commons has media related to Q-music Netherlands. Wietze was woest en het duo lag uit elkaar.

Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. Deze fanclub pagina is speciaal gemaakt voor de fans van de Q-ochtend DJs Mattie en Wietze het leukste radio duo van NL. De landelijke radiozenders 100 NL NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 5 Qmusic Radio 538 Radio 10 Radio Veronica SLAM.

Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de breuk tussen hem en zijn collega-dj Wietze de Jager is ontstaan. Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic. Helaas eindigde de samenwerking tussen Mattie en Wietze in een ruzie.

Er is nooit een reden om je hart niet te volgen maar hij voelt zich nu bedrogen. Onder de noemer Giro 555 zullen djs van alle zenders in verschillende formaties samen vijftien uur lang radio maken. Mattie en Wietze mogen van ons hier komen oppassen om zo te leren hoe ze papa moeten worden.

Parkeren rondom het restaurant is tot 1900 uur betaald eerste 3 uren kosten 10 cent per uur daarna 250 euro per uur. Het duo zet hun egos opzij voor Giro555. In 2011 kreeg hij samen met Wietze de Jager een programma op de zondag tussen 2000 en 0000.

De djs werkten samen bij Qmusic maar kregen in 2017 een conflict en spraken elkaar nooit meer. Het leek erop dat de twee zouden overstappen naar Sky Radio. Wij zijn wel toe aan een weekje rust.

Volgens Wietze heeft Mattie door te onderhandelen over een eigen contract hoogstpersoonlijk het radioduo Mattie en Wietze om zeep geholpen. Mattie koos echter later opnieuw voor Q en stelde zijn vriend op de hoogte met een appje. Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zijn binnenkort weer even samen te horen op de radio.

Q music mattie en wietze. Mattie Valk en Wietze de Jager in 2017. Vanaf de stations Duivendrecht en Amsterdam Amstel rijden speciale Mattie Wietze taxis je gratis heen en terug.

24 Posts - See Instagram photos and videos taken at Mattie En Wietze Restaurant. En het leuke is. From August 27 to September 7 politicians agency in run-up to the parliamentary elections in.

JingleMattie en Wietze in the morning showAt Q-Music Radiothey spoil their listeners every single dayEn this is de mevrouw van Google translate her smileheh. Kom je met de auto. Het zet alles in perspectief vertelt Mattie donderdagmorgen bij Qmusic.

Als opwarming voor de Wintertijd Challenge verbreken Mattie Wietze deze week alvast records op het kantoor. Een bijzonder moment donderdag 3 maart 2022 1023 Het wordt best wel een bijzonder moment zo reageert Mattie Valk op het nieuws dat hij maandag weer samen te horen is met Wietze de Jager in een programma op Radio 555. 0 Followers 11 Following 0 Posts - See Instagram photos and videos from Wietze mattieenwietze.

Zwollenaar Wietze de Jager en Mattie Valk maken maandag na vijf jaar weer samen radio. De oorlog in Oekraïne vinden ze een goed moment om de strijdbijl te begraven.


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Pin Op Favorite Music Video


Interview With Dutch Band Kensington For Romanian Radio Station Radio Guerrilla In Bonn Germany Radio Guerrilla Kensington Kensington Band


Joe Kovacs Wins Incredible Shot Put Gold World Athletics Championships Shot Put World Athletics The Incredibles


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin Op Music Heals The Soul D B


Pin Op Kovacs Family


Pin Op Marieke


Pin Auf Muziek


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


O G3ne Just Give Me A Reason Live Frank Vrijdag Show Just Giving Give It To Me Live


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze


87 Vind Ik Leuks 1 Reacties Rumag Music Rumagmusic Op Instagram Jamesblunt You Re Beautiful Rumag Rumagm Pop Lyrics Song Quotes You Re Beautiful


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin On Music


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Interview With Dutch Band Kensington For Romanian Radio Station Radio Guerrilla In Bonn Germany Radio Guerrilla Kensington Kensington Band


Pin Op Jan Taminiau

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel